Politica de retur si sesizari

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate după specificațiile și instrucțiunile Cumpărătorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu și nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

 

Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur conform legislatiei in vigoare.

 

In cazul in care la livrarea produselor se constata anumite defecte, conform certificatului de garantie avem obligatia de a solutiona in functie de defectul produsului/produselor prin reparare, inlocuire sau restituirea contravaloarii acestora integral.

 

Durata garantiei este de 24 luni. Garantia incepe sa curga din momentul achizitionarii produsului/produselor de catre clientul final, care este data facturii sau a bonului fiscal.

 

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta folosind datele de mai jos:

Telefon: 0741.454.018

Email: officeglim@gmail.com

Ne cerem scuze pentru posibilele erori de informare si avem rugamintea sa ne semnalati orice eroare la +40 741454018.

Imaginile sunt cu caracter de prezentare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile si specificatiile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

 

Sesizari si reclamatii

Pentru sesizari si reclamatii legate de produse, informatiile de pe site sau orice alte nelamuriri sau advertente pe care le observati, va rugam sa ne contactati folosind datele de mai jos:

Telefon: 0741.454.018

Email: officeglim.ro

 

Ne cerem scuze pentru posibilele erori de informare si avem rugamintea sa ne semnalati orice eroare la +40741454018

Informatiile despre termenul de livrare si comenzile online vor fi confirmate de catre echipa online Glim.

Imaginile sunt cu caracter de prezentare. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile si specificatiile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.