Despre Noi

   Se spune ca acasa este locul unde se afla  fericirea si siguranta – locul in care te intorci dupa o zi lunga, locul in care iti creezi amintirile, locul care te defineste si in care poti fi cu adevarat tu insuti.

 

   Cine suntem noi  ?

   Suntem o echipa creativa cu o experienta vasta in retail.Speram sa va aducem cat mai multe zambete pe buze si bucurie facilizand procesul de creare a spatiului perfect cu personalitate care sa puna in valoare toate momentele speciale .

 

   Misiunea magazinului GLIM este de a va oferi in fiecare zi inspiratia de care aveti nevoie pentru a va construi ambientul  si stilul de viata perfect.

   Oferim produse practice si servicii de calitate care sa satisfaca, in mod individual si personalizat, cerintele dumneavoastra .

   Dispunem de produse bine concepute, pe care le puteti iubi timp indelungat din momentul achizitiei.  Acestea sunt piese unice,  de design, ce imbina esteticul cu functionalitatea ,disponibile intr-o gama vasta  de stiluri, de la moderne minimaliste la  art deco, rustice clasice, atent lucrate, pregatite sa infrumuseteze orice incapere .

   Obiecte care au o poveste de spus.

 

   Colaborari si parteneriate

   Pentru a va oferi cele mai inovative solutii pentru iluminat, de durata si cu un design superior. Suntem mereu atenti la dorintele clientilor nostri si la cele mai noi tendinte . GLIM colaboreaza direct cu arhitecti, stilisti si designeri cu expertiza si profesionalism in amenajari . Fie ca fiecare moment petrecut de cei dragi  sa fie iluminat  intr-un mod inedit.

 

Date contact:
Alina M. - Fondatoare si Coordonatoare Echipa
Tel: +40 741 454 018
Email: officeglim@gmail.com