D'ORO Collection - Patrimoniul Exclusivismului în Artă și Meșteșug

6 mai 2024

Despre D'ORO Collection

D'ORO Collection, cu sediul pe prestigioasa Via Appia Antica din Roma, reprezintă apogeul artizanatului italian, combinând tehnici stravechi de legat carti cu inovații de ultimă oră. Sub îndrumarea fondatorului Salvatore Giorgio Dino, D'ORO își propune să creeze opere de artă care transcende timpul și cultura, fiecare volum fiind o marturie a măiestriei artiștilor și meșterilor.

Explorarea Colecțiilor

D'ORO Collection oferă o gamă variată de volume exclusiviste, fiecare povestind o parte din istoria umanității printr-o prezentare artistică fără egal.

Napoleone: Fereastra către un Suflet Conducător

Ediția "Napoleone" este un tribut adus lui Napoleon Bonaparte, recreându-i gândurile și acțiunile într-o ediție limitată de 499 de copii. Realizată manual, aceasta include coperte din piele albastră, sculpturi în cupru aurite și pagini îmbogățite cu aur de 24 Kt.

The Golden Horse Jewel Edition: Legătura dintre Om și Cal

Această ediție limitată la 50 de copii captează esența spirituală a relației dintre oameni și cai, prin lentila fotografului Yann Arthus-Bertrand. Cărțile, adevărate bijuterii, sunt prezentate într-un etui de catifea roșie, fiecare volum fiind un omagiu adus frumuseții și nobilimii cailor.

The Golden Horses: O Călătorie în Inima Culturii Ecvestre

Explorând impactul cailor asupra culturilor globale, "The Golden Horses" este o colecție de povestiri și legende, fiecare dintre cele 199 de exemplare fiind un monument al artei legatoriei, cu coperte împodobite cu aur și sculpturi din bronz.

Roma: Cronicile Orașului Etern

"Roma" adună contribuțiile unor intelectuali renumiți pentru a narra istoria bogată a Romei. Limitată la 1999 de copii, această carte este o capodoperă ce reflectă splendoarea artistică și culturală a Romei, cu pagini ornate manual și gravuri care ilustrează peisajele iconice ale orașului.

Arta Meșteșugului

D'ORO nu doar că redă istoria prin cuvinte și imagini, dar și prin calitatea excepțională a materialelor folosite. Fiecare volum este lucrat manual, de la selecția hârtiei artizanale, la cusutul fiecărei pagini și finisajul în aur de 24 Kt.

Descoperiți Mai Mult

Invităm toți iubitorii de artă și istorie să exploreze aceste opere de artă prin intermediul blogului nostru, disponibil exclusiv pe glim.ro